{"id":2134,"date":"2021-06-07T15:31:00","date_gmt":"2021-06-07T13:31:00","guid":{"rendered":"https:\/\/stage.one2three.nl\/onze-oplossing\/horecamanagement\/"},"modified":"2022-04-05T13:01:04","modified_gmt":"2022-04-05T11:01:04","slug":"horecamanagement","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/one2three.nl\/onze-oplossing\/horecamanagement\/","title":{"rendered":"Horecamanagement"},"content":{"rendered":"\n
Bij elke bestelling past je stock zich automatisch aan. Is er een gerecht op, dan verdwijnt het van het menu.<\/p>\n\t\t\t\t\n
Verminder manueel werk dankzij automatische koppeling van menu en voorraad.<\/p>\n\t\t\t\t\n
Weet waar je geld verdient en verliest. Optimaliseer met de juiste inzichten.<\/p>\n\t\t\t\t\n
Vul niet nodeloos je stock aan, werk verlieslatende gerechten weg en spaar personeelskost uit. <\/p>\n\t\t